Veneen uusintavinkit: merimatto

Kuten koti tai toimisto, vene on omistajan jatko. Jossain vaiheessa useimmat veneiden omistajat kokevat tarvetta korjata vesikulkuneuvonsa useilla koristeellisilla ja / tai toiminnallisilla muutoksilla. Vaikka ihmiset ajattelevat usein rungon ja kannen maalaamista, laitteiden korjausta ja vaihtamista tai lisävarusteiden asentamista puhuttaessa veneen kunnostamisesta, uusi lattia on toinen vaihtoehto. Upouusi matto voi helposti tarjota henkilökohtaisen ja ylellisen päivityksen ilman paljon kustannuksia.

Veneen lattiaongelmat

Yksi halvimmista veneiden lattiavaihtoehdoista on matto asennettu olemassa olevien lattioiden päälle. Suurin osa kotitalouksien, toimistojen ja jopa terassien tavanomaisista vähittäismyynnistä ei tyypillisesti pysty käsittelemään veden havaittuja ankaria ulkoilmaolosuhteita. UV-säteily, suola, lintujen ulosteet, hiekka, lika, tuuli ja muut elementit voivat nopeasti vahingoittaa melkein mitä tahansa materiaalia. Ja tavanomaiset vähittäismyynnin matot on valmistettu materiaaleista, jotka helposti haalistuvat, hajoavat ja tarjoavat ruokaa ja kosteutta mikro-organismeille. Rasvoja, öljyjä ja muita veneissä yleisesti käytettyjä värjäysmateriaaleja on myös historiallisesti vaikea poistaa tavallisista matoista. Viimeisenä, nämä matot voivat liukua, niputtaa ja käpristyä jopa liimattaessa tai naulattaessa alas, mikä tekee niistä täysin arvottomia voimakkaasti käytetyllä, keinuvalla aluksella.

Meriliuos

Merilattiamatto on synteettinen vaihtoehto, joka muistuttaa keinotekoista turvetta, joka on riittävän kestävä sekä avoimille että suljetuille venealueille. Se on valmistettu kudotusta vinyylistä, lyhyellä kasalla tai ilman. Siinä on liukumaton tausta, joka estää sen liikkumista asennuksen jälkeen, ja kuvioitu pinta, joka tarjoaa riittävän pitoa paljaan, märän lattian liukumisen ja putoamisen rajoittamiseksi. Merellä lattiapäällyste kestää UV-säteilyn aiheuttamaa haalistumista, pysyy vahvana altistettuna voimakkaalle tuulelle ja lattialiikenteelle ja vaatii vähän muuta kuin pesun miedolla saippualla ja vedellä huuhtelua varten roskien poistamiseksi. Se ei tarjoa homeille ja muille mikro-organismeille ympäristöä, joka tukee niiden kasvua. Lisäksi se on palonkestävä, mikä tarkoittaa, että siitä ei tule polttoainetta tarkastamattomassa veneen paisteessa.

Kuten muutkin vähittäismyynnin matot, merilattiapäällysteitä valmistetaan monenlaisissa väreissä ja kuvioissa. Siinä on myös pehmustettu tukikerros, joka tekee siitä riittävän pehmeän kävelemään paljain jaloin. Toisin kuin kodin ja toimiston vaihtoehdot, merilattiat pysyvät alhaalla liimattaessa ja jotkut tuotemerkit tarjoavat jopa kannettavan ratkaisun laitteistolla, joka napsahtaa ja irrottaa lattiasta tarpeen mukaan.

Sinun ei tarvitse maalata koko venettä tai investoida kalliisiin kalusteisiin, jotta se saadaan kuusetuksi, kun meriolosuhteisiin valmistettu matto voi tehdä tempun. Se on myös hyvä lattiaratkaisu venelaiturille.