Tule ylellisyydeksi: vinkkejä hotellien johtajille

Hotellin johtajana sinun tehtäväsi on varmistaa, että vieraat tuntevat rojaltinsa, kun oleskelevat hotellissa. Sitä voi olla vaikea suorittaa, varsinkin jos hotellisi ei ole aluksi niin ylellistä. Itse asiassa budjetit voivat tehdä miellyttävistä vieraista erittäin vaikeita. On kuitenkin olemassa muutamia tapoja luoda ylellinen kokemus vieraillesi kuluttamatta tuhansia.

Joissakin tilanteissa päivitykset ovat sijoituksen arvoisia. Jos et ole omistaja, sinun on istuttava hänen kanssaan ja keskusteltava hänen mielipiteestään joistakin uusista strategioista, joita haluat panna täytäntöön.

ruoka

Yksi yksinkertainen tapa parantaa vieraiden loman yleistä laatua on päivittää ruoka. Jos et ole hieno hotelli, sinulla ei todennäköisesti ole ravintolaa ja sinulla on sen sijaan aamiaisalue. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta on olemassa muutamia tapoja parantaa aamiaisskenaariota.

Ensinnäkin voit tutkia uudelleen myyjäsi ja etsiä parempia vaihtoehtoja. Esimerkiksi, jos vieraat eivät pidä aamiaistaulusi auki olevasta kylmämuroksesta, voi olla syytä kannattaa tutkia muita viljavaihtoehtoja nähdäksesi, onko hinnalla jotain samanlaista, mutta laadultaan korkeampaa.

Voit myös päivittää kahvila-aseman kokeilemalla erilaisia ​​kahvipaisuja paikallisissa kaupoissa tai panemalla niitä itse ja päätämällä, mistä pidät parhaiten. Vieraat rakastavat hyviä kupillisia kahvia, varsinkin kun he eivät oleskele kotonaan, joten muista kiinnittää huomiota siihen, kuinka vieraat reagoivat kahviin. Päivittäminen gourmet-kahviksi ei ole suuri hinnankorotus, mutta joudut ehkä kuluttamaan hieman enemmän.

vuodevaatteet

Seuraavaksi sinun tulisi harkita itse hotellihuoneita. Liinavaatteet kuluvat nopeasti useiden pesujen jälkeen aggressiivisissa puhdistusliuoksissa, joten saattaa olla syytä vaihtaa liinavaatteet joka neljännes. Mutta eikö liinavaatteet maksa paljon rahaa? Eikö olisi liian vaikeaa vain heittää ulos useita satoja lakanasettejä ja ostaa kaikki uudet? No, myös tähän ongelmaan on ratkaisu.

Jotkut hotellit, jotka vuokraavat liinavaatteet hotelleihin, tarjoavat ilmaisia ​​korvauksia. Joten jos etsit uusia liinavaatteita, paras tapa aloittaa on tehdä online-tutkimusta ja löytää yritys, joka korvaa liinavaatteet säännöllisesti. Uusien liinavaatteiden löytäminen Newcastlesta ei ole liian vaikeaa, ja on ehdottomasti syytä vaihtaa ne aina kerrallaan, jotta vieraat tuntevat olonsa mukavaksi.

Jos hotellissa on ravintola, voit tosiasiallisesti käyttää samaa liinavaateyritystä pöytäliinoihin, lautasliinoihin ja jopa keittiön pyyhkeisiin. Tämä tekee siitä paljon helpomman, varsinkin kun tilaat uusia tuotteita seuraavalle kaudelle.

Voit myös vuokrata esiliinat tarjoilijoille ja kokkitakit. Kaikissa hotellien hyväpalkkaisissa ravintoloissa on niitä joka tapauksessa, joten miksi sinun ei pitäisi olla? Tämä on vain yksi tapa tehdä hotellistasi enemmän hyväpalkkaista ja auttaa vieraita tuntemaan, että heidän rahansa käytetään hyväkseen.