Perhe-avustus avioeron jälkeen loman aikana

Monet vanhemmat, jotka ovat henkisesti ja taloudellisesti kykeneviä työskentelemään yhdessä perheen terveyden ja onnellisuuden hyväksi, päättävät keskittyä tarpeisiinsa sopimalla yhdessä vanhemmuudesta. Huolimatta siitä, kuinka hienot asiat näyttävät paperilla Michiganin avioerosi aikana, tunteet voivat silti leimahtaa … jopa kypsimmissä ja omistautuneimmissa järjestelyissä. Tämä pätee erityisesti lomien aikana. Onneksi on olemassa joitain yksinkertaisia ​​tapoja pitää keskittyminen siihen, mihin se kuuluu: pyörähdyttävälle lomakaudelle.

Laita lapset ensin

Sosiaalisen vanhemmuuden tyyppejä on useita, mutta ne jakautuvat kolmeen yleiseen luokkaan: osuuskunnan vanhemmuus, rinnakkaisvanhempi ja riitautettu vanhemmuus. Kaksi ensimmäistä luokkaa ovat parhaiten soveltuvia tilanteita, kun taas jälkimmäiset voivat olla haitallisia mukana oleville lapsille. Lomat ovat eronneille pariskunnille karkeita huoltoa koskevista järjestelyistä riippumatta, mutta yhdessä vanhemmuuteen kuuluu energian keskittäminen lapsiin. Tämäntyyppinen vanhemmuussopimus vaatii tunnustamista ja hyväksymistä, että kun et ole enää naimisissa, olet aina perhe. Tämä rationaalisuus ulottuu lomille, ja sitä on harjoiteltava päivittäin. Lapset tulevat ensin.

Suunnittele suunnitelma ja muista säännöt

Yhdessä vanhemmuus vaatii jatkuvaa valppautta ja viestintää, etenkin lomien aikana. Koska lapsilla on yksi koti ja sinulle ja entisellesi on erilliset oleskelujärjestelyt, loma-aikataulun sopiminen on välttämätöntä. Älä anna lasten tehdä näitä päätöksiä. He etsivät vanhemmiltaan opastusta ja voimaa. Yhden loman valitseminen ja vuorotellen joka vuosi on myönteinen ja tehokas tapa harjoitella oikeudenmukaista vanhemmuutta. Muista myös, että vaikka et tapaa lapsia jouluaattona tai Hanukkah-ensimmäisenä päivänä, voit aina suunnitella uuden meikki-juhlapäivän yhdessä kauden aikana.

Vältä kilpailusykliä

Tyypillisissä avioeroissa vanhemmat kohtaavat usein ihmissuhdehaasteita, jotka johtavat yrityksiin kilpailla lasten kiintymyksestä. Pienillä ja ei-niin-pienillä on taipumus munia, että asettamalla syyllisyyttä. Mutta yhdessä vanhemmuuden kanssa, kilpailusyklin ei tarvitse olla osa päivittäistä elämää … edes lomalla. Sen sijaan, että kilpailisit toisen vanhemman kanssa, tee kompromissi. Suunnittele loma lomasta alusta loppuun.

Jokaista vakiintunutta lomaperintettä ei voida jatkaa vanhempien avioeron jälkeen, mutta uusia voidaan toteuttaa. Keskustele niistä entisen kanssa ja ehdottaa, että he luovat myös uusia lomaperinteitä loppupäähänsä. Pidätkö ideoista? Ota lapset mukaan ja anna heidän valita kourallinen uusia perinteitä, joista he saavat nauttia molemmin puolin. Joten isä vie heidät syntymäkeskeiseen eläintarhaan? Loistava. Äiti vie heidät koko kaupungin valonäytölle. Se on voitollinen ja kaksinkertaistaa hauskanpidon.

Nauti uudestaan ​​löytämästäsi vapaudesta

Suru voi hiipua milloin tahansa, joten on tärkeää odottaa sitä. Paras tapa torjua sitä on tehdä jotain erityistä itsellesi, kun lapset ovat muualla. Ota yksi nukka tai kynttilävalaistu porekylpy. Mene katsomaan elokuvaa, jota et koskaan voisi nauttia lasten kanssa hinauksessa tai napata spa-päivää. Ehkä jopa aloita kuntosalin jäsenyys ja todella mennä. Vanhemmilla, jotka pitävät huolta itsestään, on taipumus hoitaa paremmin lapsiaan. Joten älä anna äidin tai isän kärsiä lomaprosessissa.

Yhdessä vanhemmuus on mahdollista lomien kautta. Mutta se vaatii voimaa, päättäväisyyttä ja erityistä jatkuvaa suhdetta entiseen kumppaniin. Jopa vähäinen emotionaalinen angst tai pitkittynyt suru avioerosta voi johtaa lomatuhoon. Jos avioliitto on lopullinen päätöksesi, noudata yllä olevia ehdotuksia ja ota yhteyttä avioeroasianajajaan asiaan liittyvien huolenaiheiden suhteen.