Online-lainan tarjoajan menestys maailmanlaajuisesti.

Suurimmalla osalla ihmisistä on hyvä käsitys saapumisistaan ​​ja menoistaan, ja kuukausittain suoritetut suoraveloitukset on perustettu laskujen hoitamiseksi. Monet ihmiset kuitenkin tulevat toimeen kuukausittain, ilman odottamattomien laskujen korvaamista, kuten talon / auton korjaus tai lääketieteellinen lasku. Nämä odottamattomat laskut voivat aiheuttaa paljon stressiä, jos niille ei ole käytettävissä varoja maksamaan ja perinteiset lainanantajat ovat paljon tiukempia lainaehtojaan, ja niillä, joilla on rahoitusvaje, ei ole usein mitään kääntyä.

Palkkapäivälainayritykset on perustettu tätä tarkoitusta varten. Nämä rahoituslaitokset tarjoavat lyhytaikaisia ​​lainoja niille, jotka eivät ehkä pysty hakemaan luottoa muualta. Lainat on tarkoitettu odottamattomien laskujen käsittelemiseen, ja ne on maksettava takaisin seuraavana palkkapäivänä. Korot ovat korkeampia kuin perinteiset lainanantajat, mutta lainauskriteerit ovat vähemmän rajoittavia, mikä tarkoittaa sitä, että enemmän asiakkaita voi käyttää näitä lainoja. Palkkapäivän lainanantajat suorittavat yleensä edelleen luottotarkistuksen, mutta harkitsevat lainanantajien hakemuksia, joiden pistemäärä on vähemmän kuin täydellinen.

Wongan historia

Yksi tunnetuimmista palkkapäivälainayrityksistä on Wonga, joka perustettiin vuonna 2007. Wonga on vakiintunut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja se on käsitellyt miljoonia sovelluksia aloittamisensa jälkeen. Wonga tarjoaa lyhytaikaisia ​​lainoja sovelluksilla, jotka ovat saatavilla heidän verkkosivuillaan. Sovellusten valmistuminen vie vain muutaman minuutin, ja jos ne hyväksytään, asiakkaat voivat usein tutustua pankkitililleen samana päivänä talletettuihin varoihin. Asiakkaiden on tärkeää varmistaa, että heillä on varaa maksaa takaisin laina seuraavana maksupäivänä, koska muuten se voi helposti kiertyä hallinnasta, koska lainan arvoon lisätään lisäkorkoa.

Kansainvälinen menestys

Muistettavat Wongan televisioilmoitukset ovat auttaneet yritystä tulemaan laajalti tunnustetulle palkkapäivälainanantajalle Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta sillä ei ole loppua tähän erittäin menestyvälle liiketoiminnalle. Wonga nauttii myös kansainvälisestä menestyksestä ja osti äskettäin toisen palkkapäivälainayrityksen, Credito Pocketin, joka sijaitsee Espanjassa ja jonka myöhemmin uudelleensijoitettiin. Lisäksi Wonga tarjoaa palveluitaan myös Etelä-Afrikassa, Puolassa ja Kanadassa, missä ne auttavat miljoonia asiakkaita taloudellisten vaikeuksien kautta. Wonga omistaa myös BillPay, joka on saksalainen maksuyritys. BillPay antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa tuotteita heti, joustavasti maksaa ne erissä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat, joilla ei välttämättä ole heti rahastoja, voivat noutaa tuotteitaan tarvitsematta säästää.

Lainan avoimuus

Palkkapäivälainoista on käyty paljon kiistaa. Wonga on yritys, joka on parantanut palveluitaan avoimuuden lisäämiseksi. Korot ovat verkkosivustolla selkeitä ja perustuvat lainanottoajanjaksoon. Mitä lyhyempi lainan voimassaoloaika on, sitä vähemmän se maksaa lainanantaja ja Wonga ovat toteuttaneet monia toimenpiteitä varmistaakseen, että asiakkailla on varaa maksaa se takaisin. Jos laina maksetaan takaisin ajoissa, lainanantajat voivat ottaa tulevaisuudessa lisää luottoa. Wonga on tehnyt selväksi, että lainat ovat lyhytaikaisia ​​ja että niitä ei pidä käyttää säännöllisinä luottovälineinä. Tämä palvelujen läpinäkyvyys on tehnyt Wongastä kansainvälisen menestyksen, jonka tänään näemme.