Miksi harkita FHA-lainoja Plano ostaessasi taloa

Asuntolainojen rahoittamiseen on tarjolla monenlaisia ​​asuntolainoja. Voit myös valita asuntolainan ehdot – ajan, joka kuluu lainan maksamiseen. Mutta onko pienituloisilla ja huonoilla luottotiedoilla mahdollisuus ostaa talo asuntolainan avulla?

Kuvan lähde

Lyhyt vastaus on kyllä. Saatavilla on asuntolainan vaihtoehtoja, jotka hyväksyvät lainanottajat, joilla on alhainen luottotulos, joilla on vain pieniä talletuksia ja joilla on vaikea hakea muita asuntolainoja. Otetaan esimerkiksi FHA Loans Plano. Monet kodin ostajat pyytävät tällaista asuntolainaa toteuttaakseen unelmansa ostaa lopulta oman talon. Mutta miksi harkita FHA-asuntolainaa? Tässä ovat parhaat syyt miksi.

Pieni käsiraha

Monet keskimääräisesti ansaitsevat henkilöt valitsevat FHA-lainat sen alhaisen ennakkomaksun takia. Vaadittava vähimmäitalletus on 3,5%. Tämä tarkoittaa, että jos aiot ostaa talon, jonka ostohinta on 280 000 dollaria, sinulla on oltava vähintään 9800 dollaria käteistä käsirahana saadaksesi kelvollisuuden.

Etumaksu lahjoina

Toinen syy, että monet mieluummin FHA-lainaa verrattuna muihin asuntolainavaihtoehtoihin, on se, että luotonantajat hyväksyvät käsirahana lahjoja. Sinun on todistettava, että lahjoittaja antoi sinulle varat käsirahana. Se ei ole laina, joka joudut maksamaan takaisin heille. Sinulla olisi oltava lahjoittajan kirje lahjaksi todisteena tapahtumasta.

Hyvä luku: Asuntolainan käsirahalainojen dokumentointia koskevat säännöt

Helpoin hyväksyntä jopa äskettäisen finanssikriisin jälkeen

Oletetaan, että hait äskettäin konkurssiä tai viimeinen kotisi suljettiin. Toisin kuin muut lainavaihtoehdot, FHA Loans Plano antaa sinulle mahdollisuuden levätä, mikä helpottaa asuntolainan hyväksyntää. Voit hakea FHA-lainaa jopa kahden tai kolmen vuoden finanssikriisin jälkeen.

Suunniteltu pienituloisille lainanottajille

FHA-asuntolaina ei vaadi vähimmäistuloja. Tämä tarkoittaa, että niin kauan kuin täytät vähimmäisvaatimukset, ja voit osoittaa kyvyn maksaa asuntolainan, voit saada hyväksynnän. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että korkean tulotason henkilöt eivät voi hakea.

Matala luottotulosvaatimus

Lainansaajat, joilla on huono luotto, saattavat ajatella, että heillä ei ole mahdollisuutta saada hyväksyntää asuntolainalle. Asia on, että voit silti saada hyväksynnän, jos sinulla on vähintään 580 pistettä. Jotkut luotonantajat hyväksyvät hakemuksesi, vaikka pisteytys olisi matalampi. Tämä on niin kauan kuin voit korvata suuremmalla käsirahalla.

Lue myös: Kuinka saada asuntolaina huonoilla tai huonoilla luottotiedoilla

Et ehkä usko, että sinulla on suuri mahdollisuus purkaa asuntolainan hyväksyntä. On kuitenkin aina syytä yrittää puhua hyvämaineisen lainanantajan kanssa. Tällä tavalla voit nähdä, pystytkö korvaamaan muut tekijät. Jos ei, tiedät, mitä alueita sinun on parannettava välttääksesi asuntolainan hylkäämistä.

Tiesitkö FHA-asuntolainan saadaksesi lisärahoitusta kodin korjaamiseen ja ylläpitoon? Oikein. Voit tehdä tämän alkuperäisen lainan lisäksi. FHA: n 203K-ohjelma on tarkoitettu lainanottajille, jotka suunnittelevat kotisi kunnostamista. Voit hyödyntää tätä lisätäksesi kotisi arvoa.