Lapsen sponsorointi – mitä sinun on tiedettävä

Koulutus on etuoikeus, jota monilla ei ole varaa. On miljoonia lapsia, joilla ei ole varaa mennä kouluun tai päästä elämän perusedellytyksiin, kuten terveelliseen ruokaan, kunnolliseen asuinpaikkaan sekä lääkärin- ja terveyspalveluihin. Rikkaiden ja köyhien tasapainon ylläpitämiseksi lahjoituksia ja hyväntekeväisyyttä kannustetaan kuitenkin varakkaiden luokassa. Ihmisiä, joilla on enemmän kuin he tarvitsevat, rohkaistaan ​​antamaan hiukan takaisin yhteisölle, jotta he voivat päästä käsiksi elämän perusmukavuuksiin.

Uudessa-Seelannissa on monia yksityisiä hyväntekeväisyysjärjestöjä, joiden avulla voit lahjoittaa parempaan tarkoitukseen. Voit esimerkiksi sponsoroida lasta maksamalla erittäin pienen summan kuukausittain. Lasten sponsorointiohjelmat on suunniteltu helpottamaan ihmisten osallistumista hyvästä syystä.

Kuinka ne toimivat?

Kun kirjaudut sponsoroimaan lasta, sinun on ensin etsittävä lapsi, johon voi todella olla yhteydessä. Suurin osa hyväntekeväisyysjärjestöistä käyttää lahjoituksia lasten tukemiseen heikossa asemassa olevilla alueilla, joilla köyhyysaste on erittäin korkea. Näitä ovat esimerkiksi Afrikan, Sri Lankan ja Intian osat. Nämä ovat kaikki hyvin asuttuja alueita, joilla on vain vähän infrastruktuuria ja rajoitetut mahdollisuudet käyttää lääketieteellisiä palveluita. Voit sponsoroida lasta niin vähän kuin 49 dollaria kuukaudessa. Useimmat ihmiset käyttävät niin paljon rahaa ruokaan yhdessä istunnossa!

Mihin rahaa käytetään?

Voit käydä hyväntekeväisyysjärjestön verkkosivustolla nähdäksesi tekemäsi ero. Luovuttajien ylläpitämiseksi avoimuuden suhteen useimmat hyväntekeväisyysjärjestöt päivittävät verkkosivustojaan säännöllisesti varmistaakseen, että avunantajat saavat kaikki asiaankuuluvat tiedot siitä, kuinka heidän lahjoituksensa auttavat.

On tärkeää huomata, että kaikki näiden hyväntekeväisyysjärjestöjen sponsoroimat lapset eivät ole orpoja. Monet heistä asuvat köyhtyneissä perheissä, joiden mediaanitulot ovat alle 100 dollaria. Sanomattakin on selvää, että tämä ei riitä vastaamaan perheen tarpeita. Lahjoituksesi yhdessä muiden lahjoittajien lahjoittajien kanssa voidaan käyttää antamaan näille lapsille parempi tulevaisuus. Näiden lasten on käytännössä mahdotonta ajatella elämän rakentamista, opiskella opiskelua tai saada hoitoa kunnollisessa sairaalassa. Lahjoituksillasi heillä voi kuitenkin olla mahdollisuus parempaan elämään.

Useimpien hyväntekeväisyysjärjestöjen ansiosta ihmisten on helppo lahjoittaa rahaa. Voit joko lähettää sekin, siirtää rahaa pankkitilisi kautta tai maksaa rahaa vain PayPalin kautta tai VISA-kortillasi. Lapsen sponsorointi on ehkä paras tapa käyttää rahaa. Autatte ei vain ihmisiä, vaan autatte myös paremman sukupolven kasvattamisessa tulevaisuutta varten. Se ei vain saa sinut tuntemaan kuin pelaat osaa paremman tulevaisuuden rakentamisessa, mutta voit myös olla yhteydessä näihin lapsiin kirjeiden kautta nähdäksesi kuinka heillä menee!