Koiran lelut – rakastetuimmat tyypit

Lelut ovat parhaita viihdyttäjiä koirille. Lelut auttavat koiraa pysymään kiinni ja antavat hänelle mahdollisuuden harjoittaa harjoitteluaan, kun olet poissa päivästä. Suurin osa koirista, jotka eivät ole käyttäytyviä, johtuu pääasiassa siitä, etteivät he pääse käyttämään leluja ja muita viihdyttäjiä.

Leluviihdyttäjät

Tässä on muutamia leveitä leluja tai pelejä, jotka ovat kaikkien aikojen suosikki koirillesi:

Köysilelut

Köysilelut ovat yksi yksinkertaisista lelutyypeistä, jotka ovat loistavia viihdyttäjiä koirillesi. Köysilelut ovat erimuotoisia ja -kokoisia. Jotkut heistä toimitetaan jopa eri malleilla, kuten tähti tai siihen kiinnitetty aurinko. Köyden lelujen yksinkertainen muoto on punottu ja solmittu päihin. Näistä pureskeltavista päistä tulee pian koiranpennun suosikki ja tämä pitää hänet kihloissa, koska hän todennäköisesti juoksee talon ympäri leikkien sen kanssa. Jos sinulla on suloisen luontaisia ​​koiria, voit myös pelata sodan vetämistä koiran kanssa (peli ei ole tarkoitettu aggressiivisille tai liian innoissaan oleville koirille). Päätä tämä koiran luonteen ja persoonallisuuden perusteella. Mutta muuten köysilelut sopivat täydellisesti kaiken luonteen ja persoonallisuuden koirille.

Eläinmuotoiset täytetyt lelut

Koirat todella rakastavat leluja, jotka ovat eläimen muotoisia ja täytettyjä. Ne ovat kuin ihmisten pehmeät lelut. Huomaat, että koirasi rakastaa halailemista ja nukkumista sen kanssa, ja huomaa myös, että hän leikkii lelulla, joka juoksee talon joka kolkasta. Muista vain yksi asia, vaikka yritykset väittävät, että täytetyt materiaalit ovat sulavia, mutta käytetyt materiaalit eivät ole todella hyviä, joten älä anna koirani syödä niitä. Kun lelu on repeytynyt, on parempi korvata se uudella.

Lelut huijareiden kanssa

Koirat rakastavat koiranputkea, ja siksi voit hankkia heille myös leluja, joissa on huijareita. Koirat rakastavat heitä suuresti ja pitävät hänet viihdyttävänä. Nauhoituksen ääni on mikä tärkein kurkku on.

Varovaisuuden sana

Muovilelut ovat erittäin haitallisia koirillesi. Siksi ole varovainen, ennen kuin ostat muovilelua. On parempi kysyä eläinlääkäriltä tietääksesi koirallesi sallitut muovilelut tai tarkistaaksesi tämändogisworthittoo.com-sivuston parhaat koiranlelut.