Juo enemmän vettä vesi-ionisaattorilla

Tällä hetkellä monissa kodeissa ihmiset eivät halua juoda vesijohtovettään. Tämä ei ole vain erillinen alueista, joista saatat jo kuulla uutisista. Asut ehkä suuressa kaupungissa ja vaikka kunnallisia hananvaihtoehtoja onkin, asiat eivät maistu hyvältä, tai haju on. Jos et suodata, voit kohdata monia asioita. Suodatus on hyvä, mutta tiesitkö, että on olemassa toinen ratkaisu, jota kannattaa tutkia? Vesi-ionisaattorin ostamisen käsitettä ei menetetä monille, mutta jotkut eivät tiedä mitä se tekee tai miksi se on niin tärkeä terveydelle. Jos yrität olla terveellisempiä ja haluat saada yliotteen päivittäisessä rutiinissasi, juomaan enemmän vettä on hyvä asia, mutta alkalisen lisääminen voi olla täydellinen tasapaino.

Mitä ionisaattori tekee?

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tietää, on se, että hyvä veden ionisaattori ei ole vain jotain, joka muuttaa veden pH-tasoa. Parhaiden mallien kanssa huomaat, että ne voivat suodattaa hanaasi poistaaksesi kaikki roskat, metallit ja muut elementit, jotka ovat haitallisia kuluttamallesi maulle ja laadulle. Hyvät vaihtoehdot asettavat pH-arvot alueelle 7,4 ja 7,6, jotka ovat alkalisen veden optimaaliset juomistasot. Kun sinulla on tällä tasolla vaihtoehtoja, kehosi imee ravintoaineet nopeammin ja tunnet mukanaan tulevan energian. Yksinkertaisesti sanottuna tästä tulee hieno ratkaisu eteenpäin.

Hydration Boost

Oletko kuullut elektrolyytteistä aiemmin, eikö niin? Ehkä olet seurannut urheilua ja siellä on ollut mainosta urheilu- ja energiajuomista. Näistä puhutaan, koska ne auttavat urheilijoita nesteytymään, kun he ovat kentällä. Tavallinen ihminen juo niitä kuntosalilla tai joka päivä auttamaan elektrolyyttien toimittamisessa kehoon, jotta se voi toimia huipputasoilla. Mutta tässä on asia, vesi voi tehdä juuri sen. Salaisuus löytyy veden tasoista. Kun vettä käsitellään, suodatetaan ja nostetaan sitten oikealle pH-tasolle, elektrolyytteistä tulee voimakkaita elementtejä, jotka auttavat kehoa. Kun vertaat urheilujuomien hyötyjä alkalisesti käsiteltyyn veteen, huomaat, että vesi todella imeytyy elimistöön nopeammin, koska siinä ei ole sokeria tai täyteaineita.

Parantavat vatsaongelmat

Monilla ihmisillä on vatsavaivoja, kun he syövät tiettyjä ruokia. Mahan happamuus- ja pH-tasot pysyvät ennallaan. Tämä voi johtaa moniin vaivoihin. Kaasusta ripuliin, jos vatsallasi ei ole tiettyä tasapainoa, tunnet paljon paineita. Tämän kompensoimiseksi kannattaa ehkä tutkia, kuinka hyvä vesi-ionisaattori voi auttaa sitä. PH-tasapainotetun veden juominen auttaa happea ja neutraloi lopulta kaiken. Tämä tarkoittaa, että syöt tiettyjä ruokia ja et pelkää jälkimainingeja, koska sinulla on optimaalinen pH-tasapaino. Tämä on hieno asia, ja jotain, mitä useimmat eivät edes tajua, on mahdollista.