4 Taktiikat, jotka voivat alentaa käytettyjen autojen kysyntähintaa

Suunnitteletko ostaa omistaman auton? Katsotteko, että käytetyn Hyundai Santro Xing -hinnan hinta Bangaloressa on hieman korkeampi ja sitä voidaan alentaa hiukan enemmän? Tässä on joitain taktiikoita, joiden avulla voit saada myyjän tai jälleenmyyjän vähentämään kysyvää hintaa. Älä välitä?

Useita ostajia käydään neuvotteluja myyjien tai jälleenmyyjien kanssa hinnan alentamiseksi. Sen sijaan hyvä taktiikka olisi kertoa, että allekirjoitat sopimuksen heti, kun he suostuvat hintapisteeseesi. Kerro heille, että et halua neuvotella ja vain lähteä. Jos kysyvä hinta on perusteltu, niin he soittavat sinulle.

Seuraa sulkeutumisaikanaVoit soittaa jälleenmyyjälle tunnin ennen kuin he sulkevat viikonloppuna. Jos myyjällä on ollut vaikea viikko, todennäköisyys on, että tarjouksesi voi houkutella hänet sulkemaan vielä yhden kaupan juuri ennen viikon päättymistä. Seuraa vain vähän ennen kuukauden päättymistä. Toinen taktiikka on seurata kuukauden viimeisenä päivänä. Kiinteän asiakasmiehen on vaikea löytää houkutusta sulkea vielä yksi kauppa juuri ennen tilien sulkemista kuukaudeksi.

Yrittäessäsi tehdä tämän, he suostuisivat tarjoukseesi. Tiedät, että auton todellinen arvoEt voi kiistellä jälleenmyyjää tai myyjää tietämättä oikein oikeaa arvoa. Voit tarkistaa käytettyjen autojen arvon online-resurssien avulla. Sinun tulisi myös tarkistaa uuden merkin ja mallin uuden auton hinta. Jos hintaero ei ole paljon, sinulla on vahva kiista jälleenmyyjän kanssa.